изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:39 EEST
УБИТИЯТ БАЙ МИЛЕ - ДОСТАВЧИК НА ДРОГА ЗА СЪРБИЯ    
Ред и сигурностСъбитие №1 за всички телевизии в Сърбия.

В статия на най-тиражирания сръбски вестник 'Вечерни новости', Бай Миле е обявен за основен доставчик на дрога в западната ни съседка.

Огромното заглавие - 'Бай Миле снабдява с хероин Земунския клан' - на първа страница на 'Вечерни новости' направи от новината събитие №1 за всички телевизии в Сърбия.

През септември 2001 година мощна бомба гръмва пред блока на Милчо Бонев ('Бай Миле') в софийския квартал “Изток”. Мощността на бомбата се е равнявала на 800 грама тротил. Експлозията става точно, когато Бонев влиза във входа на блока си, придружаван от двамата си охранители. Бомбата рани тежко телохранителите на Бонев - Васил Костов и Николай Йорданов.

Бай Миле, е един от основателите на силовата групировка СИК заедно с Красимир Маринов - Маргина, Дмитрий Минев - Руснака, Румен Николов - Пашата, Младен Михалев - Маджо и Венцислав Стефанов. Всички те тогава са съдружници и в 'Интергруп и партнърс' ООД. Бонев е бивш полицай. Прякорът Бай Миле получава още като служител на МВР. В началото Бонев тръгва с ВИС.

Специализирана акция на НСБОП се провежда на 'Симеоновско шосе' в София, съобщиха от МВР. Оттам не уточниха повече подробности, докато не приключи операцията, но допълниха, че тази операция няма връзка със стрелбата в ресторант 'Славия'.

Сред загиналите днес при стрелбата в Славия са и петима души от охраната от на Бай Миле. Младен Михалев - Маджо не е бил на мястото на стрелбата, съобщи за Дарик радио ген. Бойко Борисов, главен секретар на МВР.

Директорът на Военномедицинска академия бригаден генерал Стоян Тонев съобщи, че в Шокова зала на здравното заведение са настанени двама души, тежко ранени при инцидента. Това са Емил Стоянов и Александър Ананиев, също гардове на Бай Миле. Според Тонев, това са единствените двама оцелели след престрелката.

Пред Дарик радио шефът на Пирогов д-р Спас Спасков уточни, че в института не са били откарани ранени от инцидента в ресторант Славия край едноименния стадион.

ДАРИК/НДТ
 


Сходни връзки

УБИТИЯТ БАЙ МИЛЕ - ДОСТАВЧИК НА ДРОГА ЗА СЪРБИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди