изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:05 EEST
15-ГОДИШЕН ПРОБОДЕ С НОЖ МОМИЧЕ СЛЕД СКАНДАЛ    
Ред и сигурност18-годишното момичее с прободна рана в областта на гърба, нанесена от 15-годишен младеж. Пострадалата е настанена в МБАЛ, без опасност за живота.

Оръжието е иззето и извършителят е задържан, съобщиха от пресцентъра на РДВР-Варна. Случаят е докладван на следовател.

Двама души са загинали и един е с опасност за живота след автомобилни катастрофи за денонощие. Тази сутрин около 8.20 часа на тел. 166 е получено съобщение за тежко пътно-транспортно произшествие на крайезерния път между с. Казашко и гара Тополи. Лек автомобил "Фиат типо" с варненска регистрация, по неустановени до този момент причини, се блъска челно в товарен автомобил "Шкода" с ремарке. Вследствие на катастрофата в болница почива 27-годишният водач на лекия автомобил. 41-годишният шофьор на товарния автомобил е с опасност за живота и е настанен в неврохирургията. Огледът на местопроизшествието продължава.

Поради движение с несъобразена скорост по автомагистрала "Хемус", до надлеза за с. Игнатиево, около 6 часа сутринта на 31 юли, 45-годишен водач на лек автомобил "Опел кадет', изгубва управление и се блъска в мантинелата вдясно по посока на движението. Вследствие на удара, водачът почива в болница. По случая е образувано следствено дело.

На 30 юли, около 22 часа на плажната ивица в кв. "Аспарухово", три лица заплашват с газов пистолет 16-годишен младеж и го ограбват. Взетата сума е 12 лева. Извършителите са задържани на следващия ден след обяд. Това са двама младежи на 17 и 15 години, от Варна, не учат, не работят, не осъждани. Наложено им е "полицейско задържане" и за случая е уведомен следовател.

Отново на 30 юли около 22.30 часа във врачански лагер, намиращ се в кв. "Галата", двама младежи на 16 години от Роман нанасят побой на други лагерници. Спрямо извършителите, които не са криминално проявени, са предприети възпитателни мерки по Закона за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Лицата са предадени на ръководителя на лагера.
varnapool.ne/NDT
 


Сходни връзки

15-ГОДИШЕН ПРОБОДЕ С НОЖ МОМИЧЕ СЛЕД СКАНДАЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди