изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:53 EEST
ЗАПОЧВАТ САНКЦИИ ЗА НЕПРАВИЛНО РАЗЛЕПЯНЕ НА НЕКРОЛОЗИ И АФИШИ    
ОбществоКметството в Добрич е изпратило предписания до няколко фирми и организации, които са разлепили плакати и афиши на непозволени за целта места. Такива са получили училища "Европа", Техникумът по ветеринарна медицина, Бизнесфорум, пицария "Гардения".

Предстои такива предписания да се изпратят и на други фирми, които организират различни прояви. На управителя на кино "Глобус", което редовно разлепя плакатите и афишите си по фасадата на областната управа, е предложено да направи специално табло за това. Открита е и столичната агенция, организирала в Добрич концерта на "Щурците" неотдавна. Именно разлепените от нея плакати по току що боядисаните стълбове на тролейбусния транспорт бяха повод за акцията на общинарите. В предписанията, които те изпращат, се препоръчва премахване на плакатите и другите рекламни материали и се предупреждава, че ще се пристъпи и към налагане на глоби. Те са от 2 до 10 лева за плакат или афиш.
След като бяха поставени и табла за некролози, общинските служители ще издирват близките, разлепили напоследък отново скръбни вести по дървета и стълбове в центъра на града. Те също ще получат предизвестия и ще бъдат предупредени, че предстои да се пристъпи към налагане на санкции, обясни кметът Детелина Николова.
 


Сходни връзки

ЗАПОЧВАТ САНКЦИИ ЗА НЕПРАВИЛНО РАЗЛЕПЯНЕ НА НЕКРОЛОЗИ И АФИШИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди