изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:21 EEST
СТОЯН ЧЕШМЕДЖИЕВ Е НОВИЯТ ДИРЕКТОР НА РАДИО ВАРНА    
НовиниВарна. Стоян Чешмеджиев е новият директор на Радио Варна. Управителният съвет на БНР е одобрил на първо място представената от Чешмеджиев концепция за бъдещото развитие и работата на Радио Варна.


“Първото предложение, което направих е досегашният директор на радиото Енчо Чакъров да бъде назначен за зам.-директор”, каза за Агенция “Фокус” Стоян Чешмеджиев.

Агенция “Фокус” припомня:

Стоян Чешмеджиев е инженер по професия. Завършва специалност радиотехника във ВМЕИ Варна, има магистърска степен по маркетинг и мениджмънт.
Започва кариерата си в радио Варна като технически ръководител на звено "Подвижни радиостанции". От декември 1991 г. до март 1992 г. е главен редактор на радио Варна. За директор на радиото е назначен през април 1992 г. Остава на този пост до октомври 2002 г., когато, по предложение на НДСВ, е избран от Народното събрание за директор на БТА. Остава на този пост до 18 март 2003 г. ФОКУС

 


Сходни връзки

СТОЯН ЧЕШМЕДЖИЕВ Е НОВИЯТ ДИРЕКТОР НА РАДИО ВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди