изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 07:30 EEST
"УКАЗАТЕЛНИ" ТАБЕЛИ ЗАБЛУЖДАВАТ ТУРИСТИТЕ    
ОбществоТуристите, които са решили почивката им да премине в Балчик, са заблуждавани от табели, чиято роля иначе е да насочват водачите на моторни превозни средства към вярната посока.

И това продължава години наред, пише вчера електронното издание "Балчик инфо". То съобщава, че пътят от Балчик за Албена се удължава с около 10 километра, ако се спазват табелите. Причината е, че някой е решил и поставил табела, че пътят от Белия град за курорта преминава през село Оброчище. Така маршрутът се удължава с десетина километра, тъй като се минава през местността "Кулака". Ако пък се премине през новия гробищен парк на Балчик, към разстоянието се добавят още няколко километра. "Балчик инфо" съобщава, че на кръстопътя до Албена са кръстосани табелите за Балчик и Ботаническата градина, която е в рамките на съшия град. Това хвърля в размисли незапознатия с обстановката водач кой път да хване, коментира "Балчик инфо". И добавя, че на изхода на Балчик за Албена има знак, който забранява движението на моторни превозни средства... Той обаче не се вижда както от шофьорите, така и от органите, които трябва да премахнат такива "указателни" табели и знаци. Според "Балчик инфо", от заблуждаващите указателни знаци губят както гостите на града, така и собствениците на хотели и заведения.

 


Сходни връзки

"УКАЗАТЕЛНИ" ТАБЕЛИ ЗАБЛУЖДАВАТ ТУРИСТИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди