изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:16 EEST
КМЕТЪТ НА КРУШАРИ ОСПОРВА РЕШЕНИЕТО НА ОбС    
НовиниКметът на Крушари Господин Господинов е оспорвал в законоустановения седемдневен срок решението на Общинския съвет да бъде отстранен от длъжност, съобщи той за НДТ.

Така на следващата сесия, която вероятно ще бъде през септември, отстраняването му от поста отново ще влезе на дневен ред. Ако и тогава се приеме, Г. Господинов ще обжалва пред Окръжния съд. Докато текат процедурите той продължава да оглавява общината.
НДТ припомня, че на заседание на ОбС в Крушари на 26 юли 13-те общински съветници с 11 гласа "за" и 2 "въздържал се" прекратиха предсрочно пълномощията на кмета Господин Господинов. Тогава председателят на Общинския съвет Зекерие Алиш съобщи, че в решението е вписано, че "в продължение на на повече от три месеца кметът Господин Господинов системно е заблуждавал ОбС и обществеността за сключени анекси за извършване на допълнителни строително-ремонтни работи по неправомерно изплатените финансови средства от капиталовите разходи за 2003 г." Предложението за прекратяване правомощията на Г. Господинов бе внесено от общинския съветник от СДС Добри Стефанов.
 


Сходни връзки

КМЕТЪТ НА КРУШАРИ ОСПОРВА РЕШЕНИЕТО НА ОбС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди