изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:43 EEST
СЪВЕТНИК НА ЛУЖКОВ БЕ НА ВИЗИТА В ДОБРИЧ    
СпортГеорги Гарибашвили - съветник по спорта на кмета на Москва Юрий Лужков, бе на посещение в Добрич. Известният треньор по тенис на корт посети базата на "Изида" в градската градина.


Гарибашвили е останал очарован от тенис базата, която има Добрич. "Това което е започнато да се изгражда в спортния ви комплекс, е прекрасно", заяви наставникът от Московската тенис академия. Неговите възпитаници са на подготовка в България и играят приятелски мачове със състезателите на тенис клуб "Изида".
На 31 юли руската група е гостувала в Добрич, а днес възпитаниците на Илия Атанасов и Юри Дойчев са им върнали визитата в Албена. Контролите се проведоха на кортовете до хотелите "Калиопа" и "Плага". "Имаме идея за общи проекти в близкото бъдеще", сподели Илия Атанасов. На гости на добричкия клуб са неговият син Михаил Атанасов, който се състезава за пазарджишкия тим, и победителката от професионалния турнир по тенис за състезатели до 14-годишна възраст Мария Тончева от ТК Бургас. Гарибашвили ще води олимпийския тим по тенис на Грузия. Той е заслужил треньор на Грузия и Русия и майстор на спорта. Опитният треньор е наставник на известния в момента грузинец Давид Ламбадзе.
НДТ
 


Сходни връзки

СЪВЕТНИК НА ЛУЖКОВ БЕ НА ВИЗИТА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.81 секунди