изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:59 EEST
НОВИ УТОЧНЕНИЯ ОТНОСНО ПРЕСТРЕЛКАТА МЕЖДУ ТУРЦИ ИИ УБИЙСТВОТО В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ    
Ред и сигурностУбитият тази нощ е Ердоган Кентер, на 35 години, съдружник и управител във фирма “Рай – 92” ООД

София. 35-годишният турски гражданин Ердоган Кентер Албайрак е убитият мъж при стрелбата снощи на бул. "Черни връх" в квартал Лозенец. Той е починал преди пристигането на екипа на "Бърза помощ" и най-вероятно е намушкан с нож или отвертка. Ердоган Кентер е съдружник и управител във фирма “Рай – 92” ООД. Това показва справка в АПИС. Фирмата е с предмет на дейност търговия на едро с облекло и обувки. “Рай – 92” ООД. Фирмата е с 20% чуждестранно участие от Турция. Съдружници на Ердоган Кентер във фирмата са Махмут Саваш, Мустафа Коюнджуоглу и Еркан Акйоллу.
Инцидентът стана около полунощ пред турския ресторант "Парадайз" близо до РУМ "Черни връх". При стрелбата бяха ранени двама турски граждани - Осман Кешкекоглу /40/ и Инджик Омар /38/.
"Между тримата е избухнал скандал, след което е последвала гонитба по булеварда. Ердоган успява да стигне до колата си - Мерцедес и вади пистолет, с който стреля по Кешкекоглу и Омар. Мерцедесът е собственост на фирма", каза още Николов.
Установено е, че пистолетът „Макаров”, с който е стрелял Ердоган е откраднат от района на Шесто РПУ. Оръжието е обявено за издирване, а колата е собственост на столична фирма. И тримата турци са със статут на временнопребиваващи в България, допълни Николов. ФОКУС/НДТ
 


Сходни връзки

НОВИ УТОЧНЕНИЯ ОТНОСНО ПРЕСТРЕЛКАТА МЕЖДУ ТУРЦИ ИИ УБИЙСТВОТО В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди