изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 01:18 EEST
От днес в “Златни пясъци” се плаща такса при престой над 1 час    
Новини От днес влиза в сила системата за движение и паркиране на моторни превозни средства на територията на курортен комплекс “Златни пясъци”, съгласно която при престой над 1 час ще се заплаща такса.

Системата се въвежда след съгласие на всички акционери на дружеството, информираха от “Златни пясъци” АД. Дружеството, Съюза на собствениците и Съюза на хотелиерите са настоявали да се въведе тази схема, за да се ограничи хаотичното паркиране в комплекса.

Системата предвижда въвеждането на абонаментни карти, като за собствениците на обекти тези карти са безплатни и без ограничения. Абонаментни карти се издават за 24 часа, за един месец и за целия сезон. За престой от 24 часа, стойността на картата за автомобили е 3 лева, за микробуси и минибуси – 8 лева и за автобуси 10 лева. Едномесечните абонаментни карти за леки коли струват 50 лева, за микробуси и лекотоварни автомобили 120 лева, и за автобуси – 160 лева.

Ако посещаващите комплекса решат да се сдобият с абонаментни карти за целия сезон те трябва да приготвят 150 лева за леки автомобили, 240 лева за микробуси и 320 лева за автобуси.

До този момент няма недоволни посетители от въведената система, съобщиха още
от “Златни пясъци” АД.
ДНЕС+
 


Сходни връзки

От днес в “Златни пясъци” се плаща такса при престой над 1 час | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди