изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:49 EEST
ИЗДИГНАХА БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ В ОЛИМПИЙСКОТО СЕЛО В АТИНА    
СпортДоброволци от организационния комитет на Олимпийските игри издигнаха българското знаме в олимпийското село в Атина, съобщи за българските медии пресаташето на БОК Здравка Йорданова.

"Кметът на олимпийското село Йоанис Манос присъства на церемонията и пожела успех на нашите спортисти. Тук бяха още министърът на младежта и спорта Васил Иванов, ръководителят на делегацията ни Белчо Иванов и посланикът на България в Гърция Стефан Стоянов", заяви тя.
"Валентин Йорданов и Стефка Костадинова са заслужили спортисти, сега спортни деятели, и биха могли заслужено да представляват страната ни в МОК", заяви за "Фокус" кметът на Сливен Йордан Лечков. "Трябва да минат две-три години най-малко, за да се изтрие петното от името България и страната ни да има представителство в международната организация", смята сливенският градоначалник. Според Лечков извънреден конгрес на БФС трябва да има, но това трудно би могло да стане. "Най-безболезнено за българския футбол ще бъде вицепрезидентът Боби Михайлов да ръководи съюза до редовния конгрес догодина", каза Лечков. Той категорично обяви, че към момента отказва да застане начело на БФС.
 


Сходни връзки

ИЗДИГНАХА БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ В ОЛИМПИЙСКОТО СЕЛО В АТИНА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ИЗДИГНАХА БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ В ОЛИМПИЙСКОТО СЕЛО В АТИНА
Автор: Anonymous да 2004-08-11 @ 15:07 EEST
trqbva6e da dadat na bateto da vdigne flaga. i toi nese naqde

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди