изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:25 EEST
10% ОТ МОЛБИТЕ ЗА ТВЪРДО ГОРИВО В ТЕРВЕЛ - С ОТКАЗ    
ОбществоНа около 10 процента от подадените молби за твърдо гориво по енергийната програма на МТСП в Тервел е направен отказ, съобщи за НДТ директорът на дирекция "Социално подпомагане" Николай Илиев.

До края на миналата седмица в дирекцията са подадени 1 415 молби от социално слаби, отказ е направен в 148 от случаите. Най-честите причини са, че кандидатстващите за енергийна помощ имат по-висок месечен доход от определения с нормативните документи, подали са неверни данни, свързани с пътувания в чужбина или други обстоятелства. Имало случаи, в които кандидатстващите живеели на адрес, различен от този в личната им карта. При извършването на социални анкети някои пък не били открити на посочения адрес - били заминали в чужбина или в друго населено място в страната.
630 заповеди за отпускане на твърдо гориво е издал до момента директорът на ДСП в Тервел. 441 социално слаби вече са си получили горивото. До момента не са констатирани нарушения.
 


Сходни връзки

10% ОТ МОЛБИТЕ ЗА ТВЪРДО ГОРИВО В ТЕРВЕЛ - С ОТКАЗ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди