изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:48 EEST
Ислямистки сайт съобщава, че Бин Ладен ще обяви край на примирието с европейските държави    
По света Пак отвориха работа на българските хакери, от които се очаква да хакнат и този сайт


Дубай. Лидерът на терористичната мрежа на “Ал Кайда” Осама Бин Ладен ще разпространи звукозапис, в който ще обяви край на примирието, предложено на европейските държави, съобщава ислямистки интернет-сайт, предаде АФП.
“Към всички мюсюлмани, очаквайте послание от шейх Осама бин Ладен или шейх Айман ал Зауахири, които ще обявят край на примирието с европейските държави, предложено в замяна на изтеглянето им от Ирак”, се посочва в съобщение, публикувано на сайта http://www.islamicminbar.com/forum/viewtopic.php?t=694.
Агенцията уточнява, че египтянинът Зауахири, който е издирван също както и Осама Бин Ладен, е смятан за основен теоретик и извършител на най-кървавите атентати на терористичната мрежа.
На 15 април телевизиите “Ал Джазира” и “Ал Арабия” излъчиха звукозапис, приписван на Бин Ладен, в който “терорист номер едно” предложи примирие на европейските държави и даде ултиматум от три месеца държавите да изтеглят контингентите си от Ирак.
 


Сходни връзки

Ислямистки сайт съобщава, че Бин Ладен ще обяви край на примирието с европейските държави | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди