изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 04:16 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР    
Ред и сигурностПрестъпления и катастрофи в страната, станали на 14 август

Стара Загора.На 13 август около 22.06 ч. в дежурната част на РПУ – Стара Загора е получено съобщение, че на терасата на първия етаж в жилищна кооперация на ул. “Св. Княз Борис І” е взривено самоделно взривно устройство. От взривната вълна са счупени стъклата на етажа. Пострадали хора няма. По случая е образувано следствено дело.
Около 22.06 часа в дежурната част на районното управление е получено анонимно телефонно обаждане. Мъжки глас съобщил, че на жп-гара Стара Загора е поставено взривно устройство. При извършения оглед взривно устройство не е открито. Достъпът до района на гарата е ограничен за 24 часа, уточняват от Регионалната дирекция.

НСГП. На 13 август около 19.45 часа служители на Гранична полиция от РГС-Видин са задържали Георги Д./42/ от Сливен. В района на Ново село, той направил опит нелегално да премине държавната граница.При направения му обиск граничните полицаи са иззели взривно вещество, с тегло 400 грама. Георги Д. е задържан за 24 часа в полицейския арест. Работата по случая продължава.

ДНСП. През изминалото денонощие на територията на страната са станали 15 тежки пътно-транспортни произшествия. Двама са загинали, а 19 са ранените, сочи статистиката на КАТ-Пътна полиция при дирекцията.
Шестгодишно момиче е починало в гр.Симитли, след като е било блъснато от лек автомобил „Опел Кадет”, управляван от 53-годишна жена. В Стара Загора 55-годишен мъж е починал и други трима са настанени в болница, от който двама с опасност за живота, вчера, около 18.30 часа. По пътя за връх „Шипка” автобус „МАН”, управляван от 39-годишен мъж при изпреварване на товарен автомобил навлязъл в насрещното движение и се ударил челно в лек автомобил „Фолксваген Пасат”.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди