изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:05 EEST
ЙОАННА КИСОВА ОТ СОФИЯ ГРАБНА КОРОНАТА НА МИС КАВАРНА 2004    
Култура 11 красиви момичета участваха в надпреварата. Водещи на конкурса бяха Тончо Токмакчиев и Аня Пенчева

/АЛБУМ СЪС СНИМКИ ОТ КОНКУРСА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ В ГАЛЕРИЯТА НА НДТ/

11 красиви момичета участваха в надпреварата. Водещи на конкурса бяха Тончо Токмакчиев и Аня Пенчева

Велина ВЛАЙКОВА
24-годишната Йоанна Кисова от София бе избрана за носителка на титлата "Мис Каварна 2004" на конкурса, който се проведе в четвъртък вечерта на морския площад в града. Петчленното жури бе председателствано от бившия вокалист на "Юрая Хийп" Джон Лоутън. То имаше нелеката задача от всички участнички да избере най-красивите, най-елегантните и очарователни госпожици. Водещи на конкурса бяха Тончо Токмакчиев и Аня Пенчева. В надпреварата взеха участие 11 красиви момичета от Каварна, Варна, Пловдив, София и Русия. Всички бяха бурно аплодирани и окуражавани от многобройната публика, която бе дошла, за да се наслади едновременно на младост и очарование. Разбира се, най-много внимание предизвика моментът, в който момичетата дефилираха по бански костюми. Красавиците трябваше да покажат обаче не само изваяни форми и поведение на подиума, но и остроумие, като отговорят на въпроса: "С какво титлата Мис Каварна мислите, че ще промени живота Ви". Повечето споделиха, че за тях конкурсът е страхотно изживяване.
Първа подгласничка на "Мис Каварна" стана Ана Топалова - студентка в НАТФИЗ. Връчени бяха две трети награди - на Надя Кирилова /също студентка в театралната академия/ и Мая Николова от Каварна. Поощрителни награди получиха Ана Николова и Лора Юриева.
Наградите бяха връчени от вокалиста на Б.Т.Р. Наско, а не от председателя на журито. В тази връзка Джон Лоутън каза: "Не бих желал да връчвам аз наградите, защото не бих желал да си създавам врагове в България. Искам да се върна отново тук".
Измежду отделните турове за доброто настроение на публиката се погрижиха Стенли и Мария Сланева.
 


Сходни връзки

ЙОАННА КИСОВА ОТ СОФИЯ ГРАБНА КОРОНАТА НА МИС КАВАРНА 2004 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди