изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:16 EEST
Айдън и Светльо занимават на лагер с националите    
СпортДвама може да бъдат състезателите от Добрич, които ще участват в европейското първенство по вдигане на тежести за младежи до 20 години, чийто домакин през септември ще бъде Бургас.

В лагера на националите от 20 август са повикани Айдън Яшар от клуб Добрич и Светлин Маринов от Добруджа. Айдън стана вицерепубликански шампион в категория до 69 кг, но сега ще трябва да слезе в категория до 62 кг, ако иска да представя страната ни в първенството на Стария континент. Личният резултат на възпитаника на Жанета Георгиева е 120 кг в изхвърлянето и 152 кг в изтласкването. По всяка вероятност, в края на този месец ще има контролно състезание, което ще определи отборът на България за европейското. Шампионатът започва на 19 септември, а с големи шансове да запише участие в голямото състезание е и Светлин Маринов - възпитаник на Стефан Цончев и Тодор Кирчев. Тежкоатлетът е един от най-добрите ни състезатели в категория до 56 кг.
 


Сходни връзки

Айдън и Светльо занимават на лагер с националите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.86 секунди