изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:13 EEST
След мача Добруджа - Академик, завършил 2:0    
СпортМнения на Веселин Начев, Филип Флоров и Валентин Пейчев - треньор на Добруджа


Веселин Начев: Радвам се, че успях да вкарам гол в този тежък мач. Дъждът усложни играта на терена. В нападение трябва повече да се концентрираме, ако искаме да реализираме положенията, които създаваме. Трябва да отделяме повече внимание в завършващата фаза на ударите. Сега трябва да насочим своето внимание към следващия двубой, който също се очертава да бъде много тежък. Ще се опитаме да измъкнем максималното от срещата във Велико Търново срещу Етър.
Филип Флоров: Гостите се затвориха и това направи мачът труден. Мисля, че в завършващата фаза на ударите ни преследва голям карък. Най-важното е, че успяхме да победим и да следваме набелязаната цел - да играем мач за мач.
Валентин Пейчев: Изиграхме трудно второ полувреме. Поройният дъжд затрудни действията ни на терена. На тренировка правим всичко, а на мач отиграванията в завършващата фаза на удара не се получават. Явно психически не можем да издържим по време на мачовете, но е добре, че побеждаваме. Нямаме конкретна цел да влизаме в "А" група. Играем мач за мач и вече мислим за следващия ни съперник. Разполагам с видеокасета, на която има пълен видеозапис на срещата Етър - Поморие. И на стадион "Ивайло" във Велико Търново ще излезем само за победа.
 


Сходни връзки

След мача Добруджа - Академик, завършил 2:0 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди