изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:31 EEST
СЦЕНАРИСТКАТА НА "ДОМ ЗА НАШИТЕ ДЕЦА" БЛАГОДАРИ НА СЛУЖИТЕЛИ НА ПОЩИТЕ    
ОбществоВ Териториалното поделение на Български пощи се е получило писмо от Лиляна Михайлова - сценарист, член на Съюза на българските филмови дейци и на Съюза на българските писатели, в което авторката на сценария на филма "Дом за нашите деца", излъчен по БНТ преди години, изказва искрената си благодарност към служителите на пощенската станция в село Крапец. Представяме ви пълният текст на писмото:

"Уважаеми г-н Директор,
От доста години - заедно със семейството ми, редовно летуваме в село Крапец. Тук с екип на БНТ преди време заснехме пет от сериите на двайсетсерийния телевизионен филм "Дом за нашите деца", осъществен от режисьора Неделчо Чернев, по мой сценарий.
Така че многократно ми се е налагало да ползвам услугите на пощенската станция в селото. Пиша Ви това писмо, за да споделя благодарността си и възторга си от доскорошния началник на станцията г-н Панчо Радев, както и от двете сегашни служителки - Паска Василева и Тони Радева.
Особено ме развълнува следният случай: Преди около месец трябваше да изтегля част от влога си в Пощенска банка, който в началото на всяко лято откривам в станция Крапец. Оказа се, че точно в този момент се извършва подмяна на формулярите и не можеше веднага да изтегля сумата, която ми беше крайно необходима. Паска Василева се отнесе с безкрайно разбиране към затрудненото ми положение и сама ми предложи от собствените си лични средства нужната ми сума. Досега такова нещо не ми се беше случвало никога и в никоя друга поща. Освен услуга, това беше израз на човешка топлота и доверие към клиента, изпаднал в затруднение.
Същата топлота съм наблюдавала и в дните, когато се изплащат пенсиите на старците в селото. Тогава Паска Василева и Тони Радева гостоприемно изнасят десетки столове в чакалнята, за да приседнат възрастните хора и ги посрещат и изпращат с усмивка.
Наистина е радостно, когато в нашето сурово и напрегнато време има служители като двете всеотдайни жени в пощенска станция Крапец.
От сърце Ви пожелавам да има все повече такива служители в поверените Ви станции в област Добрич.
С уважение: Лиляна Михайлова, сценаристка, член на Съюза на българските филмови дейци и на Съюза на българските писатели"
 


Сходни връзки

СЦЕНАРИСТКАТА НА "ДОМ ЗА НАШИТЕ ДЕЦА" БЛАГОДАРИ НА СЛУЖИТЕЛИ НА ПОЩИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди