изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:18 EEST
НЯМА КАНДИДАТИ ЗА ДВЕ МЕСТА В АДМИНИСТРАЦИИТЕ    
ОбществоНяма подадени документи от кандидати за две от местата по програмата за заетост на младежи с висше образование в публичната администрация, съобщиха от дирекция "Бюро по труда" в Добрич.

НЯМА КАНДИДАТИ ЗА ДВЕ МЕСТА В АДМИНИСТРАЦИИТЕ

Няма подадени документи от кандидати за две от местата по програмата за заетост на младежи с висше образование в публичната администрация, съобщиха от дирекция "Бюро по труда" в Добрич. От там припомниха, че днес изтича срокът за подаване на документи за обявените осем места в областна администрация, общините Добрич и Добричка, РУСО и дирекция "Социално подпомагане". Нито един комплект документи не е подаден за мястото за специалист в дирекция "Архитектура, градоустройство и строителен надзор" в администрацията на община Добрич, където могат да кандидатстват висшисти със специалностите "Архитектура" и "Геодезия". Интерес няма и към работа в дирекция "Социално подпомагане", където се търси младеж със специалност "Социални дейности". Най-много са подадените документи за работа в дирекция "Административно правно обслужване, финанси и управление на собствеността" в областната администрация.

20 кандидати са подали документите си за осемте места до вчера, каза от БДТ. Консултирани са над 50 мераклии, но част от тях не отговаряли на изискванията. 

 


Сходни връзки

НЯМА КАНДИДАТИ ЗА ДВЕ МЕСТА В АДМИНИСТРАЦИИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди