изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:35 EEST
БИЗНЕСДЕЛЕГАЦИЯ ОТ ЕСЕКС ИДВА И В ДОБРИЧ    
Новини

Британските предприемачи ще имат срещи в четири български града - София, Пловдив, Варна и Добрич. Инициативата за посещението бе на лорд Ханингфийлд при посещението му в Добрич преди две години



Бизнесделегация от британското графство Есекс ще пристигне в Добрич на 30 септември, съобщи за НДТ ръководителят на Евро-инфо център BG 809 и експерт в Търговско-промишлената палата Таня Гичева.

Посещението на британските бизнесмени у нас ще е в продължение на три дни. Те ще имат срещи с потенциални български партньори в София, Пловдив, Варна и Добрич.

На 30 септември фирмите от Добричка област, които проявяват интерес към партньорство с британски компании, ще имат възможност за директни контакти. Т. Гичева съобщи, че се очакват заявки от фирми от областта за това с компании от кои сектори искат да се срещнат при деловото посещение от графство Есекс. В ТПП и ЕИЦ BG 809 вече са получени профили на няколко британски компании.

Припомняме, че идеята за организирането на такава делова визита у нас бе на председателя на Съвета на графството лорд Ханингфийлд, който я сподели при посещението си в Добрич през септември 2002 г.

 


Сходни връзки

БИЗНЕСДЕЛЕГАЦИЯ ОТ ЕСЕКС ИДВА И В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди