изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:43 EEST
НЯМА ОЦЕЛЕЛИ ПРИ КАТАСТРОФИТЕ НА ДВАТА ПЪТНИЧЕСКИ САМОЛЕТА В РУСИЯ    
Новини

Няма оцелели пътници от разбилия се край Ростов самолет Ту-154, предаде РИА Новости, като се позова на изявление на Министерството на извънредните ситуации на Русия.



Разбилият се край Ростов самолет Ту–154 преди катастрофата е подавал само сигнал SOS, съобщи по-рано РИА Новости, като се позова на източник от руските власти.
Други сигнали не са постъпвали от борда на самолета, е подчертал източникът.
Интерфакс съобщи, позовавайки се на неназован официален представител на властите в Русия, според който сигнал за отвличане е бил подаден от втория пътнически самолет, преди да се разбие.
Установено е, че група от шест души е закъсняла да се качи на самолета Ту-154, изпълняващ полет от Москва за Сочи. Министърът на извънредните работи на Русия Сергей Шойгу заяви, че “една от черните кутии на Ту-154 вече е открита”.
Прессекретарят на руския държавен глава Алексей Громов съобщи по-рано, че Сергей Шойгу е докладвал на президента Владимир Путин за откриването на останките на самолета Ту-154. ФОКУС/НДТ

 


Сходни връзки

НЯМА ОЦЕЛЕЛИ ПРИ КАТАСТРОФИТЕ НА ДВАТА ПЪТНИЧЕСКИ САМОЛЕТА В РУСИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди