изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 07:20 EEST
АЛЕКСАНДЪР КОСТАДИНОВ ЩЕ СВИРИ МАЧА С “РИЛСКИ СПОРТИСТ”    
Спорт

Столичният рефер Александър Костадинов ще ръководи съботния двубой “Добруджа” - “Рилски спортист” от IV-я кръг на първенството на “Б” футболна група.



Арбитърът е добре познат на добричкия тим. Миналия сезон той свири в Плевен срещата на “жълто-зелените” с местния “Спартак” , завършила наравно 1:1. Тогава Ал. Костадинов отсъди дузпа за добруджанци, превърната в гол от защитника Стефан Славов. Научихме още, че президентът на клуба Величко Найденов е направил изявление относно намерението на някои фенове да предприемат по-решителни действия за решаването на проблема със стадион “Дружба” : “Не смятам, че заплахите на феновете да обсадят Общината по време на предстоящата сесия, са добър вариант за излизане от кризисната ситуация. По-разумно и цивилизовано ще е някой общински съветник да се сети да внесе докладна на предстоящата сесия по темата футбол. В този момент никой няма полза от напрежението. Нека заради апетитите към пазара да не се жертва футболът. На всички трябва да им е ясно, че натрупаните загуби не са заради лошото управление на футболното дружество, а заради обществената поръчка да има футбол в Добрич. Няма проблем дружеството да излезе на печалба, но за това “Добруджа” трябва да играе във “В” група.”

 

 

 


Сходни връзки

АЛЕКСАНДЪР КОСТАДИНОВ ЩЕ СВИРИ МАЧА С “РИЛСКИ СПОРТИСТ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди