изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 11:01 EEST
ГУБЕРНАТОРЪТ ЩЕ УЧАСТВА В ПРАВИТЕЛСТВЕНО ЗАСЕДАНИЕ    
Новини

Областният управител на Добрич Иван Иванов днес ще участва в заседанието на Министерски съвет. То е с дневен ред от над 30 точки.



Членовете на кабинета днес ще обсъждат проект на постановление за разрешаване на бюджетни кредити за сметка на държавни инвестиционни заеми за други цели по бюджета на МРРБ за 2004 г. Ще се разгледа проект за създаване на междуведомствена експертна група за разработване на анализ на необходимостта и възможностите за създаване на специализирани трудови съдилища и на концепция за законова уредба на трудовите съдилища. Ще се допълни съставът на работната група по финансова децентрализация с членове на НСОРБ, ще се разгледа предложение до Народното събрание за ратифициране на споразумението на НАТО за взаимно опазване секретността на изобретенията, свързани с отбраната. Правителството ще обсъди даване на разрешение за използване и изплащане извън границите на България на наш самолет за наблюдение АН 30Б с 12 невъоръжени български военослужещи на борда за изпълнение на наблюдателни мисии по договора "Открито небе" на САЩ над Русия и Беларус. Ще се разгледат промени в Закона за акцизите и спогодба между правителствата на България и Турция за изменение на визовата спогодба.

 


Сходни връзки

ГУБЕРНАТОРЪТ ЩЕ УЧАСТВА В ПРАВИТЕЛСТВЕНО ЗАСЕДАНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди