изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:53 EEST
ЗА ЧЕТВЪРТА ПОРЕДНА ПОБЕДА СЕ ХВЪРЛЯТ ДОБРУДЖАНЦИ    
Спорт

Утре от 18.00 ч. футболистите на “Добруджа” ще срещнат в Албена състава на “Рилски спортист” /Самоков/ в мач от четвъртия кръг на първенството на “Б” група.



На проведената вчера пресконференция старши-треньорът на “жълто-зелените” Валентин Пейчев заяви, че подготовката на отбора през седмицата е протекла нормално и че всички състезатели са амбицирани да зарадват феновете си с четвърта поредна победа.Добрата новина от клуба е, че травмите на Здравко Петров, Филип Флоров и Венци Желев са отшумели и че тримата тренират вече наравно със съотборниците си. Нападателят Веселин Начев се подготвя на облекчен режим, но се очаква да бъде възстановен за предстоящия сблъсък. Що се отнася до това, че “Добруджа” продължава да провежда домакинските си срещи в Албена, В. Пейчев заяви : “Винаги съм казвал, че “Добруджа” трябва да играе на стадион “Дружба”. Считам, че за да се реши този проблем, е необходимо ръководството на клуба и Общината да обсъдят сериозно проблемите и да се разберат.”

Останалите мачове от кръга са :Локомотив /ГО/ - Конелиано, Ботев - Шумен, Спартак - Вихрен, Поморие - Доростол, Светкавица - Миньор, Академик - Етър, Черноморец - Македонска слава.

 


Сходни връзки

ЗА ЧЕТВЪРТА ПОРЕДНА ПОБЕДА СЕ ХВЪРЛЯТ ДОБРУДЖАНЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди