изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:06 EEST
ДОБРУДЖА ОСВОБОДИ СУНАЙ МЕХМЕД    
Спорт

Ръководството на Добруджа освободи от отбора защитника Сунай Мехмед. Възможно е играчът да бъде преотстъпен на друг тим, заявиха шефовете на лидера в “Б” група.



Според тях е редно на мястото на Сунай в игра да влизат талантливите юноши на клуба Атанас Димов и Младен Димитров, които оставиха отлични впечатления с изявите си до момента. Това е поредният ход на шефовете на добричкия тим за подмладяване на "жълто-зелените", което на този етап се оказва успешно. В отбора се наложиха много момчета от ДЮШ и все по-рядко място намират така наречените “чужденци”. "Целта е и занапред да даваме шанс на нашите играчи от ДЮШ, които не са по-малко талантливи", заяви Величко Найденов. Според него Добруджа вече няма да привлича скъпоплатени "звезди", които мислят на терена само за пари, вместо да играят за честта на Добруджа и град Добрич.
Добруджа и Черно море ще имат контрола днес от 17 часа на стадион "Дружба". Участие в мача, който двамата треньори определят като среща с учебен характер, няма да вземе получилият контузия Наско Георгиев.

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА ОСВОБОДИ СУНАЙ МЕХМЕД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди