изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:06 EEST
Владимир Путин: Това е нападение срещу Русия    
Новини Москва. Руският държавен глава обяви 6 и 7 септември за Дни на траур в Русия. По думите на Путин терористичните удари са предизвикателство за цяла Русия. “Русия няма да се отстъпи пред шантажа”, заяви руският държавен глава.


“Имаме работа не с отделни акции за сплашване, не отделни прояви на терористите. Сблъскахме се с пряката интервенция на международния терор срещу Русия”, заяви Владимир Путин в обръщение към нацията, излъчено на живо по всички руски телевизионни канали.
По думите му “Русия се изправя пред тотална, жестока, пълномащабна война, която отново и отново отнема живота на наши сънародници”. Той подчерта, че терористичния акт в Беслан е нападение срещу цяла Русия. “Това не е предизвикателство срещу президента, парламента и правителството. Това е предизвикателство към цяла Русия. Към целия наш народ. Това е нападение срещу страната ни.

Владимир Путин призова нацията да се мобилизира пред общата опасност – тероризма. “Длъжни сме да създадем по-ефективна система за сигурност, да създадем правоохранителни органи, които да са адекватни на появилите се заплахи. Най-главното е да се мобилизираме пред общата опасност. Световният опит показва, че войните с терора, за съжаление, не приключват бързо”, подчерта Путин. Държавният глава отново подчерта върху необходимостта от по-ефективна система за сигурност и адекватни правоохранителни органи.

 
ФОКУС/НДТ

 


Сходни връзки

Владимир Путин: Това е нападение срещу Русия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.31 секунди