изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:08 EEST
ОКОЛО 50 ОХРАНИТЕЛИ ЩЕ СЕ ОБУЧАВАТ В ПЕТЪК    
Новини

Почти целият състав на Федералната служба за безопасност ще бъде ангажиран с училищата на първия учебен ден. Отскоро във фирмата като охранител работи 24-годишна висшистка



Федералната служба за безопасност в Добрич в петък организира обучение на своите охранители. То ще започне в 10.30 ч. в залата на СОУ “Св. Климент Охридски”. В обучението ще се включат около 50 охранители, каза за НДТ шефът на фирмата Георги Панов. Лектори ще бъдат представители на регионалните звена “Пожарна и аварийна безопасност” и “Борба с организираната престъпност”, както и лекар. Акцент ще бъде охраната на училищата, като ще се обърне особено внимание на реагирането при пожар, земетресение, наводнение и т.н., борбата с наркотиците. Ще стане дума и за антитерористичните мерки. По време на обучението ще се повдигне и въпросът относно затягането на пропускателния режим в учебните заведения.

На първия учебен ден - 15 септември, почти целият състав на Федералната служба за безопасност ще бъде ангажиран с училищата. Освен охранителите - и дневна, и нощна смяна, в районите на учебните заведения ще бъдат изпратени и екипите по СОТ, обясни Г. Панов.

Отскоро във фирмата като охранител работи и 24-годишна добричлийка, завършила висше образование в специалността “Фирмена сигурност” и тренирала бойни изкуства. Тя ще бъде охранител в основно училище “Христо Ботев”.

 


Сходни връзки

ОКОЛО 50 ОХРАНИТЕЛИ ЩЕ СЕ ОБУЧАВАТ В ПЕТЪК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.01 секунди