изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:43 EEST
НИКОЛАЙ ИВАНОВ ЩЕ ИЗВЕДЕ “ДОБРУДЖА” И “МИНЬОР” НА СТАДИОНА В БОБОВ ДОЛ    
Спорт

Домакините от “Миньор” ще имат само един мач през септември - с Добруджа. Другите им две срещи - с “Етър” и “Академик” /Св/, са отложени. Четирима от тима на Бобов дол са национали в аматьорския тим на България, който ще играе евроквалификации с Русия, Италия и Финландия



Спортно-техническата комисия на БФС реши да изтегли с два дни срещата от V кръг на "Б" ПФГ между “Пирин 1922” и “Спартак” (Плевен). По програма двубоят ще се проведе на стадион "Септември" в Симитли на 10 септември, петък, от 17:00 ч., вместо в неделя, 12 септември, както бе обявено досега.
Промяната в програмата на "Б" група е направена по предложение на Община Симитли и е съгласувана с отборите на “Пирин 1922” и “Спартак” (Плевен). Решението на СТК на БФС е във връзка с честванията по случай 35-годишнината от обявяването на Симитли за град. Международен рефер за областното дерби с “Етър” поискаха шефовете на “Локомотив” (ГО). Мачът между двата отбора на професионално ниво се възобновява след повече от девет години прекъсване. Интригата се засилва и от факта, че треньорите на “Локомотив” и “Етър” Бойко Димитров и Валентин Игнатов са играли и за двата отбора.

Разбра се, че Николай Иванов ще бъде главен рефер на мача “Миньор” /БД/ - “Добруджа”. Ще му помагат Милушев и Пенев. Дербито на кръга “Пирин 1922” - “Спартак” /Пл/ е поверено на Ахмед Ахмед. Петър Стоянов ще ръководи срещата “Шумен” - “Черноморец” /Бс/. Димчо Радев ще изведе на стадион "Ивайло" във Велико Търново “Етър” и “Локомотив” /ГО/.

НДТ научи още, че новакът в групата “Миньор” /Бобов дол/ ще има само един мач през този месец. В петия кръг бобовдолци приемат “Добруджа”. Другият мач за “Миньор” ще бъде едва на 2 октомври. В този интервал от време новаците трябваше да играят с “Етър” и “Академик” /Св/, но двете срещи са отложени по настояване на клубното ръководство. Като причина шефовете на тима са посочили ангажирането на четирима футболисти на “Миньор” в аматьорския национален отбор. Представителният ни тим ще има евроквалификации от 20 до 26 септември в Ботевград срещу Русия, Финландия и Италия. Четиримата национали са Максимов, Странджов, Ангелов и Караджинов. Те нямат професионални договори с “Миньор” и така са запазили аматьорския си статут.

 


Сходни връзки

НИКОЛАЙ ИВАНОВ ЩЕ ИЗВЕДЕ “ДОБРУДЖА” И “МИНЬОР” НА СТАДИОНА В БОБОВ ДОЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди