изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:31 EEST
ПОЛИЦАИ ЩЕ ОХРАНЯВАТ УЧИЛИЩАТА В ОБЩИНА ДОБРИЧКА    
ОбразованиеПо един полицай от Второ РПУ в Добрич ще следи за безопасността на децата при официалното откриване на учебната година в училищата в община Добричка, които се намират в населени места на главен път, съобщи за НДТ директорът на дирекция "Образование, култура, здравеопазване и социални услуги" Наташа Василева.

 Става дума за учебните заведения в селата Смолница, Карапелит, Хитово, Стожер, Батово, Стефаново и Победа. Това е било уточнено на среща в края на миналата седмица между представители на Второ РПУ и община Добричка. От полицейското управление са казали още, че при възможност техни служители ще има и в другите основни училища в селата.

Общо 21 училища - 18 основни и 3 начални, в община Добричка днес ще отворят врати днес. Учениците са 1980, с около 120 по-малко в сравнение с миналата учебна година. За първи път училищния праг ще прекрачат 227 първокласници. Във всички училища ще има тържества, на които са поканени да присъстват кметовете на населени места.

 


Сходни връзки

ПОЛИЦАИ ЩЕ ОХРАНЯВАТ УЧИЛИЩАТА В ОБЩИНА ДОБРИЧКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди