изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:55 EEST
ГОСПОДИН ГОСПОДИНОВ ПРОПУСКА МАЧА С "ДОРОСТОЛ"?    
СпортЕдинственият футболист на "Добруджа", който може да пропусне поради контузия предстоящия мач с "Доростол" /Сс/ от първенството на "Б" група, е Господин Господинов.

Талантливият състезател бе сред най-тежко пострадалите в шампионатния мач с "Миньор" /Бобов дол/, спечелен от "жълто-зелените" с 1:0. Останалите играчи на добричкия тим, получили травми в този сблъсък, вече почти са се възстановили и се очаква да бъдат на разположение на старши-треньора Валентин Пейчев за съботния двубой. Междувременно стана известно, че главен съдия на мача "Добруджа" - "Доростол" ще е младият и перспективен рефер от Пловдив Георги Хаджийски. За съжаление на феновете, по познати причинии и този мач на добруджанци ще се играе в Албена. Научихме още, че феновете на отбора имат организиран транспорт за Албена. Автобусът тръгва в събота в 15.30 ч. от Стара къща. Цената на билета е 4 лева за двете посоки. Засега са заети 30 места. Днес треньорът Валентин Пейчев ще даде поредната си пресконференция преди предстоящия мач на своя отбор. Няма съмнение, че след петте последователни победи  в лагера на "жълто-зелените"  цари приповдигнато настроение и че всички състезатели се готвят сериозно за шестия си успех в първенството.  
 


Сходни връзки

ГОСПОДИН ГОСПОДИНОВ ПРОПУСКА МАЧА С "ДОРОСТОЛ"? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди