изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:00 EEST
СЕДЕМ СЕЛА ИЗЛИЗАТ НА ПРОТЕСТ ЗАРАДИ ЛОШ ТРЕТОКЛАСЕН ПЪТ    
Новини

Жители на седем села на територията на община Добричка ще протестират на 29 септември заради лошото състояние на път III 7105 - Добрич-Козлодуйци-Лясково-Житница-Пчелник-Балик, съобщи за НДТ председателят на Инициативния комитет и бивш кмет на Житница Васил Минчев.



Очаква се към протестиращите да се присъединят и хора от съседни населени места - Черна, Кръгулево и др., към които има отбивки от този път. По данни на изпълнителна агенция "Пътища", ремонтът ще струва около 2 млн. лв. "От три години си кореспондираме с различни институции, но проблемът не намира своето решение" - сподели кметският наместник Женя Александрова.

Протестът ще е в центъра на с. Житница от 10.30 часа. Ще бъде прочетено писмо, което ще бъде изпратено до премиера. Предвижда се да стартира и подписка. На протеста са поканени да присъстват и представители на ръководството на община Добричка. Повече подробности очаквайте в следващ брой на НДТ.

 


Сходни връзки

СЕДЕМ СЕЛА ИЗЛИЗАТ НА ПРОТЕСТ ЗАРАДИ ЛОШ ТРЕТОКЛАСЕН ПЪТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди