изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:33 EEST
ПАРТИЯТА НА ДАНОВ НЯМА ДА СЕ КОАЛИРА С БСП, СДС И НДСВ    
Политика

Българска партия на справедливостта няма да се коалира с БСП, СДС, НДСВ и с други големи партии за предстоящите парламентарни избори, защото ще станем техен сателит.



Това заяви на пресконференция в Добрич лидерът й Веселин Данов. Според него обаче на местно ниво ръководството на партията няма да се меси по отношение на коалирането при бъдещи избори за местна власт. Стана ясно, че структури на БПС вече са учредени в Добрич, Ген. Тошево, Балчик, Каварна и Шабла, лидер на добричката организация e бизнесменът Светлин Тодоров. 

Ние сме на категоричното мнение, че трябва да изтеглим контингента си от Ирак, така ставаме спонсор на САЩ, каза В. Данов. България нямала никакво право да участва в мисията и лидерът на БПС подкрепял всички усилия на ирачканите за независимост, освен отвличанията и грубите посегателства. В момента партията подемала инициатива срещу Закона за колекционерите, който щял да влезе в сила от 1 януари 2005 г. Той предвиждал регистрация на всеки, който колекционира вещ на стойност над 50 лева., "това ще превърне всички ни в престъпници" - каза Данов. Пред журналисти той представи създаденото на 1 юни национално движение "Да живей България". То е учредено от 12 политически партии и личности и се оглавява от В. Данов.

 


Сходни връзки

ПАРТИЯТА НА ДАНОВ НЯМА ДА СЕ КОАЛИРА С БСП, СДС И НДСВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.64 секунди