изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:14 EEST
Радослав Камберов получи две повиквателни - за националния тим и за казармата    
СпортОтборът на "Корабостроител' 92” /Варна/, в чиито редици се подвизава добричлията Радослав Камберов, спечели първия турнир от мъжката "А" група по тенис на маса. Камберов и компания приключиха състезанието без загуба в осемте срещи, които изиграха.

В последния двубой те се наложиха с 3:2 мача над миналогодишните шампиони от Попово, където пък играе друг добричлия - Цветомир Цонев. Тимът на Попово приключи турнира в ДКС със 7 победи и 1 поражение. Трети остана съставът на "Марица-Фест" /Пловдив/. Домакин на следващия турнир през октомври отново ще бъде Варна. След това състезание ще се отчетат резултатите : шестте най-добри състава ще бъдат в първата шестица на "А" група, а другите - във втората шестица. Възпитаниците на Цецо Николов от "Корабостроител' 92" са протегнали ръце към шампионската титла и това го показват резултатите на старта на шампионата. 19-годишният Радослав Камберов, който играе при мъжете, получи повиквателна за националния тим за участие на Балканиадата. Шампионатът на полуострова започва на 29 септември /сряда/. Преди няколко дни  Камберов получи още една повиквателна - за влизане в казармата на 28 септември /вторник/. Днес ще се разбере дали може да отложи с няколко дни влизането в редиците на българската армия, за да може да помогне на националния ни отбор по тенис на маса на шампионата в Румъния.

При жените тимът на "Корабостроител '92" /Варна/ отново бе номер 1 - той  спечелиха всичките си девет срещи.

 

 

 


Сходни връзки

Радослав Камберов получи две повиквателни - за националния тим и за казармата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди