изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:52 EEST
ДОБРУДЖАНСКИЯТ ТЕХНОЛОГИЧЕН КОЛЕЖ ЩЕ ОТКРИЕ УЧЕБНАТА ГОДИНА НА 1 ОКТОМВРИ    
Образование

Очаква се на събитието са присъства ректорът на Техническия университет във Варна доц. Стефан Барудов



На 1 октомври Добруджанският технологичен колеж в Добрич ще открие официално новата учебна година. Това ще стане от 10 ч. в Огледалната зала на драматичния театър "Йордан Йовков". На тържеството са поканени ректорът на Техническия университет във Варна доц. Стефан Барудов, заместникът му по учебната дейност доц. Васил Смърков, областният управител на Добрич Иван Иванов, кметът Детелина Николова, председателят на Съюза на учените в Добрич ст.н.с.д-р Тони Тонев, директорите на Медицинския и Педагогически колежи в града, директорът на Добруджанския земеделски институт в Генерал Тошево и др. Ще бъдат връчени дипломите на абсолвентите от випуск 2004 и студентските книжки на първокурсниците, съобщи за НДТ Снежана Баръмова от учебно-методичния отдел на колежа.

Учебните занятия във висшето училище започнаха още на 13 септември, като новоприетите студенти са 61 - в специалностите "Електроника" и "Земеделска техника и технологии". Общо 160 души, предимно от Добричка област, се обучават в момента в Добруджанския технологичен колеж.

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖАНСКИЯТ ТЕХНОЛОГИЧЕН КОЛЕЖ ЩЕ ОТКРИЕ УЧЕБНАТА ГОДИНА НА 1 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди