изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:12 EEST
ВЛАДИСЛАВ МАТЕЕВ ОТСТЪПИ НА ПЪРВИЯ В ОСНОВНАТА СХЕМА    
СпортТенисистите на "Изида" приключиха участието си в държавния турнир за момичета и момчета до 14-годишна възраст, който се провежда в Пловдив.

Владислав Матеев напусна борбата на осминафиналите. Най-добрата ракета на добричкия клуб загуби от поставения под номер 1 в основаната схема Андреас Нейков от "Тракия" /Пд/ след 6:1, 6:1. Добричлията направи прекрасен мач, но пловдивчанинът успя да продължи напред. Преди това на старта на турнира възпитаникът на Юри Дойчев и Илия Атанасов елиминира Дечо Вълев. Оспорвана среща имаше Димитър Петров. Състезателят, който едва на 26 октомври ще навърши 11 години, бе равностоен на 14-годишния Николай Кузманов от "Локомотив" /Пловдив/, но отстъпи с 4:6, 4:6 гейма. Според специалистите, Митко е един от най-перспективните тенисисти, от които се очакват големи успехи в близкото бъдеще. Макси Вичева и Десислава Стоянова също загубиха своите мачове в турнира на 14-годишните. С изключение на Владислав Матеев останалите ракети на "Изида" ще участват в започващия в Хасково турнир за момичета и момчета до 12 години. Владо ще се включи при 14-годишните, а Радмила Николова, която е поставена в основната схема сред първите осем, ще участва при 16-годишните девойки. 
 


Сходни връзки

ВЛАДИСЛАВ МАТЕЕВ ОТСТЪПИ НА ПЪРВИЯ В ОСНОВНАТА СХЕМА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди