изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:36 EEST
ИВАН КОСТОВ: "ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ИЗБИРА ПРАВИТЕЛСТВО ТАМ, КЪДЕТО СИ ПЛАЩА ДАНЪЦИТЕ"    
Политика

  "Преди изборите през 2001 г. правителството на Турция извърши мобилизация на гласуване, действайки включително със заплахи спрямо българските турци, които са имигрирали там. 



Заплашваха ги, че ще им отнемат правото на престой, документите, че ще ги върнат в България. С такива заплахи те бяха накарани да гласуват, с държавна организация." - Това каза на пресконференция в Добрич лидерът на партия Демократи за силна България Иван Костов. Според него, това е била съзнателна и централизирано ръководена намеса на Турция във вътрешно-политическите дела на България. "Добричките избиратели са потърпевши от точно тази политика" - допълни той. Личното мнение на лидера на ДСБ е, човек трябва да избира правителство там, където си плаща данъците. "Защото излиза, че хора, които не си плащат данъците в България, определят хора, които да харчат парите на другите" - коментира И. Костов.

Решението на управляващите за разпределение на бюджетния излишък е популистко, каза лидерът на ДСБ. Според него е трябвало правителството да използва средствата в посока намаляване на осигурителните вноски и да даде ход на многобройни чакащи общински инвестиционни проекти, които са свързани с решаване на комунални, битови, инфраструктурни проблеми.

И. Костов бе в Добрич на учредяването на общинската структура на партия Демократи за силна България. Бе избрано 7-членно ръководство с председател Петър Петков (директор на ДКТ "Дора Габе") и зам.-председатели Венцислав Тодоров (бизнесмен) и д-р Митко Йорданов (анестезиолог). Останалите членове на ръководството са Даниела Денчева, Борислав Борисов, Георги Чунчуков и инж. Георги Генчев.

НДТ

 


Сходни връзки

ИВАН КОСТОВ: "ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ИЗБИРА ПРАВИТЕЛСТВО ТАМ, КЪДЕТО СИ ПЛАЩА ДАНЪЦИТЕ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди