изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:05 EEST
* МИС И МИСТЪР ТОП ЛИЦА НА ДОБРИЧ    
Общество

ГОРЕЩИ ЕМОЦИИ В СЪБОТА



Петото издание на конкурса ще е в дискотека "Амон Ра". Организаторите от "Идея Прима" обещават незабравими преживявания

В събота градът ни за пети пореден път ще бъде домакин на конкурса "Мис и мистър топ лица на Добрич", организиран от националната модна агенция "Идея Прима". А за място на надпреварата отново е избрана дискотека "Амон Ра". До този момент заявки за участие са подали 9 момичета и 7 момчета от Добрич и други градове на страната, каза за НДТ собственикът на агенцията и водещ на конкурса Димитър Увалиев. Традиционно ще бъдат дадени две първи награди - "Топ лице на Добрич" и "Мис и мистър топ лица на България, клон Добрич". Д. Увалиев припомни, че при последните два конкурса добричлийки дублираха и двете титли - Деница, която участва в "Мис България", и Олга.

Наградният фонд ще бъде доста сериозен, но засега сумата не се съобщава. Компетентно жури ще оценява участниците, като в него ще бъдат включени добрички бизнесмени. За пръв път в Добрич ще бъде представена и новата масовка в стил Цезар и Клеопатра. Разбира се, "Идея Прима" няма да изневери на традицията и туровете отново ще са три - бански костюми, официално облекло и танци по двойки. Като добричката публика вече добре знае, че най-зрелищен и атрактивен е третият тур, когато страстите наистина се нажежават.

Финалният конкурс "Топ лица на България" ще се състои в края на ноември или началото на декември във Варна, каза още Д. Увалиев. В него ще участват победителите от конкурсите през годината, проведени в 30 града и курортни комплекса.

 


Сходни връзки

* МИС И МИСТЪР ТОП ЛИЦА НА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.47 секунди