изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:28 EEST
Гергана Макнева стигна до полуфинал при 14-годишните    
СпортУспешно се представиха състезателите на "Изида" на проведения на кортовете на ТК "Бриз" в Бургас държавен турнир по тенис за момичета и момчета до 14-годишна възраст.

Успешно се представиха състезателите на "Изида" на проведения на кортовете на ТК "Бриз" в Бургас държавен турнир по тенис за момичета и момчета до 14-годишна възраст. Най-напред в класирането стигна Гергана Макнева. След отлична игра на четвъртфиналите възпитаничката на Юри Дойчев се класира за полуфиналите, където отстъпи с 2:0 сета на представителката на домакините Надя Савеева, поставена под номер две в основната схема. До четвъртфиналите при момичетата стигнаха още две ракети на добричкия клуб : Яница Петрова и Снежана Александрова, които загубиха съответно от Боряна Павлова /"Черно море - Елит", Вн/ и Еманоела Танева / "Чайка", Вн/. До тази фаза на турнира стигна и единственият представител на "Изида" при момчетата - Драгомир Дралчев. Макар че е само на 12 години, той демонстрира завидни умения и подсказа, че бъдещето е пред него. На четвъртфиналите добричлията отстъпи с 2:0 сета на поставения под номер две в основната схема Петър Василев от Търговище.     
 


Сходни връзки

Гергана Макнева стигна до полуфинал при 14-годишните | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди