изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:43 EEST
Започва шестият областен шампионат по волейбол    
СпортНа 30 октомври стартира новият Областен шампионат по волейбол за аматьори. И тази година заявки за участие са подали 8 отбора - "Иванов клуб","Кронос" и "Екип-2" от Добрич,"Калиакра" - Каварна,"Спортист-99" - Ген.Тошево, "Локомотив" -.Кардам, "Граничар" - Росица, и "Вихър" - Сенокос.

На среща между представителите на всички отбори бяха уточнени условията, при които ще се организира и провежда шампионатът. Срещите ще се играят в 2 от 3 гейма по правилата на МФВ. Липсата на достатъчно средства е причината за решението да реферира само един главен съдия. В отборите ще бъдат допускани неограничен брой състезатели в юношеска възраст - така поне отчасти ще може да се съхрани една от най-старите волейболни школи в страната.
Желание за участие са показали и 2 отбора от град Варна, но официално нито един от тях досега не е депозирал своята заявка.
Шампионатът ще се координира от Контролен съвет от трима души- състезатели от три различни отбора. По този начин ще бъдат елиминирани всякакви възможности за спекулации, защото тяхното решение по прилагането на наредбата ще е задължително за всички участващи отбори.
Първият кръг от шампионата ще предложи много волейболни емоции на любителите на спорта от град Добрич, тъй като срещите ще се проведат в залата на УСШ. Тези, които обичат волейболната игра, да заповядат на 30 октомври от 09:00 часа.
 


Сходни връзки

Започва шестият областен шампионат по волейбол | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди