изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:49 EEST
Италианската полиция разкри канал за трафик на проститутки от България и Румъния, арестуван е българин    
По светаКатания. Италианската полиция разкри канал за трафик на проститутки от България и Румъния. Седем души са арестувани, единият от които е български гражданин, предаде БНР.


При операция на италианската полиция, проведена едновременно в различни градове на Италия, засега бяха арестувани петима италианци, един румънец и един българин. Това е 32-годишният Кирил Петров-Киро, живеещ в Милано. Те са обвинени в участие в криминална организация с цел експлоатация на проституцията и трафик на нелегални емигранти.
Други осем души все още се издирват. Според разследването на прокуратурата в Катания българинът и румънецът са подмамили и довели в Италия над 100 момичета от България и Румъния, които са идвали тук като туристки. Младите момичета са работили в нощни клубове като стриптизьорки, компаньонки и повечето от тях са били принудени да проституират. Срещите с клиентите са ставали в самите нощни клубове или в апартаменти в луксозни квартали на град Катания. За да прекарат една нощ с момичетата, клиентите са плащали предварително на заведението до 200 евро.
Румънци заедно с италианци от организацията са се занимавали с клониране на кредитни карти.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Италианската полиция разкри канал за трафик на проститутки от България и Румъния, арестуван е българин | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди