изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:30 EEST
ДО ПЕТЪК СЕ ПРИЕМАТ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ДУХОВНИТЕ НАГРАДИ    
Култура

До 15 октомври в дирекция "Хуманитарни дейности" ще се приемат предложения за присъждане на тазгодишните награди на община Добрич в областта на духовната култура.



До този момент номинации са постъпили отСдружението на писателите, Съюза на учените в България-клон Добрич, Детския хор и смесения хор "Добруджански звуци", читалище "Йордан Йовков", библиотека "Дора Габе", Историческия музей, Драматичния театър "Йордан Йовков", Дружества на архитектите, журналистите и краеведите. Имената на номинираните личности ще станат известни другата седмица. Комисията по присъждането на отличията, председателствана от зам.-кмета Ваня Балчева, ще заседава между 18 и 25 октомври.

НДТ припомня, че традиционно годишните награди на община Добрич за принос в духовната култура се присъждат за Деня на народния будител - 1 ноември. Те се дават в седем раздела: "Културно-просветна дейност", "Театрална дейност", "Музикално и танцово изкуство", "Изобразително изкуство и архитектура", "Литературно творчество", "Журналистическо творчество" и "Наука". Тазгодишните им носители ще бъдат наградени на общоградското тържество на 1 ноември от 18 ч. в огледалната зала на драматичния театър "Йордан Йовков".

 


Сходни връзки

ДО ПЕТЪК СЕ ПРИЕМАТ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ДУХОВНИТЕ НАГРАДИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди