изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:48 EEST
ДОБРИЧКИТЕ КАТАДЖИИ - НАЙ-ДОБРИ В СТРАНАТА    
Ред и сигурност

Главните сержанти Здравко Арменчев и Живко Желев допринесоха за повишаване имиджа на РДВР-Добрич, подчерта началникът на КАТ подп. Йордан Йорданов



Добричките полицаи са се представили повече от добре на провелото се от 7 до 10 октомври в Пловдив национално състезание "Пътен полицай на годината". По този повод вчера бе дадена пресконференция, на която присъстваха началникът на КАТ при РДВР-Добрич, подп. Йордан Йорданов и двамата участници в състезанието - главен сержант Здравко Арменчев от РПУ-Албена, и гл.серж. Живко Желев от Генерал Тошево. Двамата работят като младши контрольори.

В надпреварата са взели участие 65 пътни полицаи - по двама от всяка РДВР в България, които са се състезавали в четири дисциплини. На теоретичния тест Ж. Желев заел първо място, а Здр. Арменчев - второ. В дисциплината "Майсторско управление на автомобил" Здр. Арменчев отново е втори, същото място е заел Ж. Желев на "Майсторско управление на мотоциклет". В генералното индивидуално класиране полицаят от РПУ-Албена, е на трето място, а колегата му от РПУ-Генерал Тошево - на четвърто. Състезанието е преминало и в още две дисциплини - "Стрелба" и "Оказване на долекарска помощ на пострадали". В комплексното отборно класиране първи, както НДТ писа и вчера, са представителите на РДВР-Добрич. Наградите са връчили министърът на вътрешните работи Георги Петканов, директорът на Дирекция на Национална служба полиция, представители на СБА и БЧК.

"С представянето си нашите пътни полицаи допринесоха за повишаване имиджа на РДВР-Добрич. Те се отнесоха с голяма отговорност към подготовката си по план, утвърден от директора на РДВР" - подчерта началникът на КАТ подп. Йордан Йорданов.

 


Сходни връзки

ДОБРИЧКИТЕ КАТАДЖИИ - НАЙ-ДОБРИ В СТРАНАТА | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДОБРИЧКИТЕ КАТАДЖИИ - НАЙ-ДОБРИ В СТРАНАТА
Автор: Anonymous да 2005-11-18 @ 01:59 EET

toz jelev e absoluten seljandur , ...parvo ne e najastno koga se kazva prijaten pat i koga dovijdane , posle ...e mnogo mnogo zle momcheto ...absoluten zarvul imah schtastieto da se sreschtna s nego ..skoro ...goljam katil e ..pische ti akt i ti se usmihva i kazva prijatna vecher a az prosto se obarkah s gadjeto vecherta obarkah patja po tez djandemi deto brodi toja temerud, nito bjah pil nito nischto kolani sam slojil ...prosto ...poneje me vidja s hubava kola i ko li si vika ..tez sas ladichkite njam da im vzemam pari schtoto sa ot moeto selo ..i drugite koli minavaha a az na studa sam chakal negovijat kolega 40 min v studa da se nakani da doide s izmeritelnijat aparat s izpolzvan muschtuk nito go razpechata pred men nito nischto ...ne bjah pil! i tova gi iznenada ne znajat za kakvo da me globjat ...imal sam pustnata schtora na zadnoto staklo edinijat se izrasi mnogo prozorlivo ! absoluten kreten! absoluten!

ДОБРИЧКИТЕ КАТАДЖИИ - НАЙ-ДОБРИ В СТРАНАТА
Автор: Anonymous да 2005-11-18 @ 07:46 EET
Nepodkupnata,jeliazna,patna vlast...Kakvi deza poshna da rajda dobrudjanskata zemia i da palni polizeiskite redizi s tiah!
ДОБРИЧКИТЕ КАТАДЖИИ - НАЙ-ДОБРИ В СТРАНАТА
Автор: Anonymous да 2005-11-23 @ 18:47 EET
toq da ne e edin s izbrasnata glava kenef, deto se pravi na boiko borisov, ili e drug kenef albenski

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди