изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:26 EEST
ДОБРИЧКИ УЧИЛИЩА ИСКАТ КАМЕРИ ЗА НАБЛЮДЕНИЕ    
Образование

Охранителите на Федералната служба за безопасност вече разполагат с радиостанции



Всички училищни охранители на Федералната служба за безопасност в Добрич, които са около 50 души, вече разполагат с радиостанции. Това съобщи шефът на фирмата Георги Панов. Освен това в учебните заведения, които фирмата охранява, са сложени табели, които уведомяват влизащите в сградите, че се извършва проверка на личните документи, служебните пропуски и багажа. Фирмата е лицензирана по Закона за опазване на личните данни, подчерта Г. Панов.

Тази година ФСБ охранява 15 училища в Добрич. Досега денонощна охрана имаше в Езикова гимназия, училищата "Стефан Караджа", "Христо Ботев" и "Н. Вапцаров", а вече и в Хуманитарната гимназия. От СОУ "Любен Каравелов" пък са поискали от името на училищното настоятелство охранителите от двама да бъдат увеличени на четирима - тоест по двама на смяна. Г. Панов каза още, че от някои училища са поискали да бъдат монтирани и камери за наблюдение.

 


Сходни връзки

ДОБРИЧКИ УЧИЛИЩА ИСКАТ КАМЕРИ ЗА НАБЛЮДЕНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди