изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:03 EEST
Бунт в затвор в Измир - шест души са загинали    
По света  Бунт е избухнал тази нощ в затвора Буджа в Измир, съобщава турският телевизионен канал НТВ. При бунта са загинали шестима души, петима са ранени, а надзиратели от затвора са били взети са заложници, посочва НТВ.

Според телевизия Си Ен Ен-Тюрк бунтът е избухнал заради недоволство на затворници от една килия, които били недоволни от условията, при които са поставени и от недостатъчни медицински грижи за тях. Затворниците не допуснали надзирателите да влязат в килията им и подпалили леглата и завивиките си. Впоследствие бунтът се разпространил и в съседните килии, където затворниците също подпалили легла и завивки. Голям брой представители на жандармерията и полицията са били изпратени в района на затвора, също както и пожарни коли и линейки. Според НТВ жандармерията се опитва да се намеси за потушаване на бунта. Според Си Ен Ен-Тюрк се водят преговори между ръководството на затвора и затворниците. Си Ен Ен-Тюрк уточнява, че в затвора няма политически затворници.
 


Сходни връзки

Бунт в затвор в Измир - шест души са загинали | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди