изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:17 EEST
ОБЩИНА И СПЕЦИАЛИСТИ ОБСЪДИХА ТУРИСТИЧЕСКАТА ВИЗИЯ НА ДОБРИЧ    
Новини

Днес в община град Добрич се проведе среща между представители на различните културни институции в града, специалисти в областта на туризма и представители на общината.



 Целта на срещата бе да се предостави и разпространи изготвеният тираж на туристическа брошура, показваща забележителности на Добрич. Зам.-кметът Галина Митева представи брошурата, която е в тираж 1000 броя. На срещата присъстваха председателят на Съвета по туризъм Татяна Русева, търговският директор на "Албена" АД Маргита Тодорова, директорът на общинската дирекция "Икономическо развитие" Даниела Милкова, представители на туроператори и агенции в града, представител на програма "Джобс", както и представители на културните институции в града. По време на срещата са отправени препоръки за подобряване на визията на Добрич като туристическа дестинация.

 "Договорихме се също със зам.-кмета Г. Митева, общината и Съвета по туризъм да обединим усилията си в посока развитие на туризма. Зам.-кметът препоръча Съветът да направи своя план за развитие за 2005 г. и да представи бюджет, за да може да се внесе за одобрения на сесия на Общински съвет град Добрич" - каза за НДТ Татяна Русева.

От своя страна търговският директор на "Албена" АД Маргита Тодорова обеща пълно съдействие и подкрепа от страна на дружеството за развитието на Добрич като туристическа дестинация. Тя взе и най-голям брой брошури. НДТ

 


Сходни връзки

ОБЩИНА И СПЕЦИАЛИСТИ ОБСЪДИХА ТУРИСТИЧЕСКАТА ВИЗИЯ НА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди