изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:17 EEST
BIG BROTHER: ДВАДЕСЕТ И ЧЕТИРИ ЧАСА ВСЕКИ ДЕН!    
Новини

Последната новина около първото реалити шоу в България BIG BROTHER е, че неговото излъчване ще бъде 100% на живо, 24 часа, всеки ден. Това ще стане възможно, благодарение на CableTEL - най-големият кабелен оператор в България.



Освен по Нова телевизия, на 17 октомври ще стартира и паралелното излъчване на Big Brother ексклузивно в мрежата на кабелния оператор КейбълТЕЛ. Той има покритие в 20 големи града и прилежащите им региони. След приключване на преговори с конкурсен характер, КейбълТЕЛ подписаха договор с Нова телевизия – лицензианти на шоуто в България, според чиито условия КейбълТЕЛ ще създаде едноименен канал – Big Brother Channеl, при това специално за целите на продукцията.

“Специалният 24-часов канал Big Brother ще бъде достъпен безплатно за всечки абонати на КейбълТЕЛ, тъй като ще бъде част от основния ни пакет програми,” каза Димитър Радев, Директор Маркетинг и продажби на КейбълТЕЛ. Месечната такса за включване към оператора е напълно приемлива и стандартна за пазара у нас.

По КейбълТЕЛ шоуто ще тече нон-стоп, на живо. Праймтайм излъчванията на Big Brother – всяка вечер по Нова телевизия, няма да се показват по КейбълТЕЛ. Най-интересните и любопитни моменти от шоуто за деня ще бъдат излъчвани ексклузивно по Нова. Същото важи и за незензурираните версии след 23 ч.

Стратегическите намерения на инвеститорите в КейбълТЕЛ – американски бизнесмени с международен опит, се състоят в предлагането на тройната услуга  Triple Play (трипъл плей) – кабелна телевизия, високоскоростен интернет и телефония през един кабел. Осъществяването на подобна цел би довело до далеч по-конкурентен и изгоден за потребителя телекомуникационен пазар у нас.

 


Сходни връзки

BIG BROTHER: ДВАДЕСЕТ И ЧЕТИРИ ЧАСА ВСЕКИ ДЕН! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди