изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:58 EEST
Има заподозрян за убийството на Илия Павлов    
Ред и сигурностИма заподозрян и има развитие по делото за убийството на Илия Павлов - каза министърът на вътрешните работи Георги Петканов по Нова телевизия. “Въпросът е дали ще се събират доказателства, за да се потвърдят нашите съмнения”, подчерта министър Петканов. Той отказа да уточни броят на заподозрените лица, както и техните имена

Според министър Петканов, около 1/3 от поръчковите убийства са разкрити. “Преките извършители са професионалисти, които правят това много умело, като покриват следите си, а понякога идват от чужбина”, каза още Георги Петканов. Според него, големият проблем бил издирването на поръчителите на такива убийства.

http://www.darik.net/

Шофьор с отнета книжка блъсна и уби 46-годишна пешеходка в Бургас. Нещастният случай е станал в близост до блок № 424 в комплекс Меден Рудник. Лекият автомобил “Мазда” е бил управляван от 20-годишния Станислав И. Той удря Румянова от Бургас. Жената умира малко по-късно в линейката на бърза помощ на път за болницата.
Младежът е лишен от правоуправление за времето от 19 август до 18 октомври. Причината за инцидента са движение с превишена скорост и неправилно пресичане на пътното платно от страна на жената.

Днес Районен съд в Пловдив ще гледа делото срещу Антон Генадиев, обвинен в изнудване и грабеж и задържан в следствието за 72 часа. Освен него в ареста останаха трима от бодигардовете му, а други четирима бяха освободени, тъй като срещу тях няма преки доказателства за съучастие. Изнудваният е собственик на голяма дискотека в Пловдив.
Бизнесменът твърди, че хората на Генадиев са искали от него 1000 лева, като преди това са му взели няколко златни ланеца, 250 евро и близо 2 000 лева. След подадения сигнал в полицията, Антон Генадиев е бил наблюдаван няколко дни. С разрешение на прокуратурата са били използвани и специални разузнавателни средства. В последно време името на Генадиев бе замесено с подозрения за връзка с разстрела на Милчо Бонев - бай Миле и неговите гардове. Въпреки това обаче, Генадиев е с чисто криминално досие.

Бургаският окръжен съд остави в ареста 23-годишния Милен Маджаров, който преди три дни уби с нож свой връстник на спортна площадка. Решението може да бъде обжалвано в 3-дневен срок.
Съдът наложи “задържане под стража” на убиеца Маджаров, който намушка с нож Димитър Арабаджиев, също на 23 години, на 12 октомври късно вечерта. Младежът беше убит с удар от нож в корема, докато тренирал на спортната площадка на училище “Отец Паисий”. Тежко раненият Димитър почина на път за болницата. Неговият убиец Милен Маджаров беше заловен след два дни. Беше установено, че той е излязъл от бургаския затвор на 30 септември тази година, крадец – рецидивист. Той е направил пълни самопризнания. Обвинен е по чл.116 от Наказателния кодекс.
За това престъпление законът предвижда от 15 до 20 години затвор, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.

 
 


Сходни връзки

Има заподозрян за убийството на Илия Павлов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди