изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:10 EEST
Трима контузени в контролата с "железничарите"    
Спорт"Добруджа" - "Локомотив - Надин" /Вн/ 22:34 /8:16/

Хандбалистите на "Добруджа" загубиха с 22:34 от варненския "Локомотив - Надин" в контролна среща, проведена в края на миналата седмица в добричката зала "Русалка". Както вече писахме, "железничарите", които привлякоха за треньор Александър Коваленко от Молдова, са си поставили за цел спечелването на златните медали в първенството. Те започнаха силно шампионата и не случайно са начело в таблицата с временното класиране след първите три кръга. Добруджанци се опитаха да се противопоставят на именития си съперник, но контузии на трима основни състезатели им попречиха да бъдат равностойни. Още през първото полувреме юношеският национал Светослав Недев напусна играта поради травма. След това контузии извадиха от игрището капитана Илиян Илиев и Димитър Пламенов.
"Добруджа" бе в състав " Гино Богданов, Илиян Илиев, Светослав Недев, Димитър Пламенов, Явор Николов, Димитър Ангелов, Борислав Борисов. По-късно в игра влязоха Йордан Щерев, Стилиян Стоянов, Ренал Шукри, Илиян Петров, Светослав Дончев, Найден Димитров.
Поради паузата в първенството, свързана с участието на "Спартак" /Вн/ и "Пирин" /Г. Делчев/ в европейските клубни турнири, ръководствата на "Добруджа" и "Локомотив - Надин" имаха намерение да проведат в началото на тази седмица още една контрола. От Г. Андреев научихме обаче, че по всяка вероятност идеята за втора проверка няма да се осъществи, за да се предпазят състезателите от травми преди предстоящите важни мачове от първенството на "А" група.  
 


Сходни връзки

Трима контузени в контролата с "железничарите" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди