изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:43 EEST
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА    
НовиниДНЕС ДОБРИЧ ще бъде домакин на счетоводен семинар. На него общински служители от финансовите отдели от цяла Североизточна България ще се запознаят с международните стандарти за финансови отчети.

В МОМЕНТА общината работи по втория етап от реконструкцията на уличното осветление, заяви вчера зам.-кметът арх. Пл.Ганчев и допълни, че до 30 дни 60 % от Добрич ще бъде осветен.
ПРОДЪЛЖАВА усвояването на средства по облигационния заем, като най-рано ще бъде положена около 21.10. т.г. асфалтова настилка по ул. "Вардар", където изпълнител е "Екострой". Продължава работата и по ул. "Отец Паисий", "В. Левски" и ул. "Страцин".
КОМИСИЯ към НСОРБ, в която участва и кметът на Добрич Детелина Николова, миналата седмица е обсъждала числеността на общинските администрации. "Обсъдихме три варианта, като пред Министерство на финансите ще се настоява за увеличаване числеността на персонала с 989 бройки за цялата страна" - каза Д. Николова. 725 бройки ще бъдат за кметствата, където населението е от 250 до 2500 души, а останалите 264 бройки ще бъдат във всяка община по 1.
11-ЧЛЕННА ГРУПА, в чийто състав бе и финансист No 1 на община град Добрич - зам.-кмета Иван Колев, взе участие в обучение в Холандия и Полша. Като много ползотворно оцени И. Колев обучението, като добави, че според него и това, което е видял в Хага и Краков, община град Добрич е тръгнала в правилната посока.
В КРАЯ НА седмицата кметът на Добрич Детелина Николова и председателят на Общински съвет град Добрич д-р Мирослав Попов ще вземат участие в съвещание по ефективно общинско управление.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди