изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:58 EEST
Въпросите за "Хера" са за това какво се е случило, заяви евродепутатът Моника Фрасоне    
НовиниИстанбул. Информацията, касаеща съдбата на "Хера", я получихме от семействата на мъжете. С хората не е говорено директно, а имаме мрежа от хора, които работят по въпроса. Това заяви в предаването “Денят” на Дарик радио Моника Фрасоне, евродепутат, по повод трагедията с потъналия кораб “Хера”.

Тя добави, че няма мнение за случая, а въпросите са били зададени да се разбере какво точно е станало – искат да получат потвърждение за случилото се и какво точно е станало. Евродепутатът изрази надеждата си моряците от кораба “Хера” да са живи и изтъкна, че няма причини да мисли, че това е подвеждаща информация.
“Притеснението ми е, че трябва да разберем какво е станало и някой трябва да знае и този човек трябва да излезе на светло. Това дали някой от семействата на моряците е излъгал или не е е по-малко важно от това да има прозрачност във властта по отношение знанието какво се случва с тези хора”, заключи Фрасоне.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Въпросите за "Хера" са за това какво се е случило, заяви евродепутатът Моника Фрасоне | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди