изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:09 EEST
ВИЦЕПРЕЗИДЕНТЪТ АНГЕЛ МАРИН ЩЕ ПРИСЪСТВА НА ПРАЗНИКА НА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО    
НовиниВицепрезидентът на Република България Ангел Марин е потвърдил, че ще присъства на тържествата на град Генерал Тошево през ноември.

Известна е вече програмата за празника, която включва прояви от 1 до 8 ноември. Тя ще започне с изложба "В сърцето на Добруджа". От 1 до 5 ноември библиотеката организира литературни срещи. На 2-ри ще се проведе общоградски крос за ученици. Два дни по-късно е Детското шоу, както и конкурсът за красота "Мис Генерал Тошево 2004", който ще се проведе в дискотека "Трите бора". Дони и Нети ще изнесат концерт на 6 ноември. Тогава ще бъде и областното първенство по волейбол. На следващия ден ще има футболен мач. Ще бъдат положени венци пред паметника на загиналите. Тържественото заседание на ОбС ще започне в 16.30 часа на 7 ноември. След това жителите и гостите на Ген. Т    ошево ще имат удоволствието да присъстват на  поздравителен концерт, на който ще бъдат отличени фирми- производители. Празничната литургия е на 8-и. Гост на този ден ще бъде фолклорен танцов състав от Болград.  

 


Сходни връзки

ВИЦЕПРЕЗИДЕНТЪТ АНГЕЛ МАРИН ЩЕ ПРИСЪСТВА НА ПРАЗНИКА НА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди